ye-logo.v1.2

У Деражнянському районі пенсіонер убив сусіда

Кримінал 2312
mvs.gov.ua
Фото: mvs.gov.ua

А потім закопав тіло у гноярці.

Чоловіки жили по сусідству, і конфлікти у них виникали досить часто. Підозрюваний та й інші односельці стверджують, що провокував суперечки якраз 47-річний убитий. Про це повідомили в обласному управлінні міліції.

Зі слів підозрюваного, сусід вимагав у нього гроші та горілку, потім стверджував, що той поцупив у нього усю цибулю на городі. Того вечора убитий знову прийшов до 62-річного дідуся і вкотре почав щось вимагати. Господар не стерпів, схопив кухонного ножа та вдарив непроханого гостя у груди. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер на місці.

“Щоб приховати сліди злочину, зловмисник перетягнув труп на подвір’я потерпілого, прикидав залишками сіна та підпалив. Але його очікування не справдились  тіло не згоріло. Тоді він заволік його на гноярку і закопав там. Кілька днів ніхто не знав про злочин, адже потерпілий жив сам і його ніхто не шукав”,  розповіла речник обласного управління міліції Катерина Шуприган.

Та самого вбивцю замучили докори сумління. Він пішов у сусіднє село до родичів і все їм розповів. Рідні підтримали його бажання зізнатися у скоєному, тож наступного дня разом із онукою він прийшов до Деражнянського райвідділу внутрішніх справ та повідомив про скоєний злочин. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, справді виявила тіло потерпілого там, де вказав заявник. Вилучили і знаряддя вбивства.

«Стосовно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 115 "Умисне вбивство". Покарання передбачає ув'язнення терміном до п’ятнадцяти років. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою”,  повідомив перший заступник начальника обласного управління міліції Сергій Ковальов

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую