ye-logo.v1.2

Хмельницьке ДАІ хоче позбавити ліцензії перевізника, автобус якого вилетів з дороги у мікрорайоні Лезневе

Суспільство 2901
mns.gov.ua
Фото: mns.gov.ua

За мале приватне підприємство “Купава” взялася прокуратура та “Укртрансінспекція”.

11 червня в Хмельницькому у мікрорайоні Лезневе маршрутка, яка виконувала рейс за номером 9, з'їхала з дороги у струмок. У результаті дорожньо-транспортної пригоди на місці пригоди загинув 74-річний пенсіонер, а через тиждень у лікарні помер інший пасажир. Ще близько 35 людей, які їхали в автобусі, отримали забої та переломи.

Що ж сталося, достеменно невідомо. Одразу після аварії водій запевняв, що відмовили гальма, а от власник автобусу, директор малого приватного підприємства “Кувава” Петро Стецюк, переконував, що транспорт пройшов перевірку і був справним. А поки триває розслідування, Державтоінспекція провела власну перевірку перевізника.

“По факту дорожньо-транспортної пригоди проведено комплексну перевірку даного перевізника та виявлено ряд суттєвих недоліків,  коментує старший інспектор з особливих доручень відділу автотехнічної інспекції Державтоінспекції у Хмельницькій області Віктор Ціліцінський.  По цих порушеннях підготовлена інформація на анулювання ліцензії перевізника і направлена до “Укртрансінспекції”. Недоліків багато: від того як зберігалися транспортні засоби та ремонтувалися і до їхнього виходу на маршрут. Акт складений на 12 аркушах. Наскільки мені відомо, зараз проводиться перевірка прокуратурою і “Укртрансінспекцією”.”

Нагадаємо, що той злощасний автобус належить малому приватному підприємству “Купава”, яке очолює Петро Стецюк. Його “маршрутки” обслуговують дев'ять маршрутів: 1, 18, 24, 24а, 27, 35, 41, 46, 46а, а автобус один – 9-й. Петро Стецюк також є віце-президентом Союзу автоперевізників Хмельницької області та входить до складу Ради Майдану.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую