ye-logo.v1.2

Хмельничани продовжують потрапляти “на гачок” телефонним шахраям

Кримінал 2125
liveinternet
Фото: liveinternet

Жителька обласного центру перерахувала зловмиснику 10 тисяч гривень нібито на ліки власному сину.

Близько пів на десяту вечора до хмельничанки зателефонував невідомий чоловік та представився знайомим її сина, який за збігом обставин перебував за межами країни, оскільки за професією був моряком. Псевдознайомий розповів матері, що її син дуже важко захворів і на лікування потрібні чималі кошти. Шахрай продиктував жінці номер рахунку і попросив не зволікати.
“Жінка так перехвилювалася, що не подзвонила синові чи його дружині і, дочекавшись коли запрацюють банки, перерахувала зловмиснику 10 тисяч гривень. Згодом до хмельничанки зателефонувала невістка та розповіла, що говорила із чоловіком по “Skype” і він був повністю здоровим”,  розповідає прес-секретар Хмельницького міського відділу міліції Аліна Арнаут.
“На жаль, подібні випадки – не поодинокі. Шахраї доводять своїх жертв до розпачу і ті, не бачачи іншого виходу, ведуться на поставленні зловмисниками умови,  пояснює заступник начальника Хмельницького міського відділу міліції Юрій Краковецький.  Шахраям у більшості випадків просто щастить: із п’яти жертв одна таки повірить в почуте, сприйме за реальність, співставивши вигадану історію із своїм життям та життям своїх рідних.”

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую