ye-logo.v1.2

Потрібна допомога!

Допомога 4903

Поранений на Майдані хмельничанин Павло Онуфрієв все ще перебуває на лікуванні у Польщі, і скільки пробуде там, наразі не відомо.

Павло все ще за кордоном  у Краківському військовому шпиталі. Під час низки складних операцій йому встановили апарат Єлізарова та зробили реконструкцію кістки ноги. Тепер на хлопця чекає тривалий період реабілітації. Необхідно, щоб відновилося 15 см кістки, а вдень відновлюється менше 1 мм, тому процес – дуже довгий і складний. 

“Лікують Павла безкоштовно, однак йому потрібні кошти на засоби особистої гігієни, воду та інші речі. Можливо, його переведуть на квартиру, звідки він буде їздити у шпиталь на обстеження. Тоді йому доведеться оплачувати ще й харчування і транспорт,  розповідає волонтер Тетяна Юзепчук, яка курує збір коштів для Павла у Хмельницькому.  Вісімнадцятирічний хлопець морально втомлений, він один за кордоном уже тривалий час. Якщо спочатку його часто навідували волонтери, то тепер – дуже рідко. Я часто спілкуюсь з Пашою по телефону, він каже: “Так, в мене болить нога, але я буду боротись, адже я українець”.

Днями Павлу відправили 370 доларів. Усіх небайдужих хмельничан закликають і надалі допомагати молодому герою.
Розрахунковий рахунок Онуфрієва Павла Анатолійовича у “А-Банку”  4323347305577832,
розрахунковий рахунок матері Онуфрієвої Олени Андріївни у “ПриватБанку” – 6762468310239862.
Нагадаємо, що вісімнадцятирічний Павло постраждав 20 лютого, вранці, біля Жовтневого палацу. Стояв на передовій у Самообороні 28 сотні, коли розпочався штурм майдану в Києві.
Павло отримав вогнепальне (вибухове) поранення правої гомілки, відкритий перелом обох кісток правої гомілки III ст. з дефектом кістки.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую