ye-logo.v1.2

Хмельницьким даішникам у профілактиці ДТП допомагають священики (ФОТО, ВІДЕО)

Суспільство 3045

До нетрадиційних заходів правоохоронців змусив ріст кількості аварій.

У п'ятницю, 11 липня, священнослужителі Хмельниччини по усій області освятили місця найбільшої концентрації дорожньо-транспортних пригод, співробітників Державтоінспекції, усі відділення ДАІ та автомобілі правоохоронців. До залучення священників Державну автомобільну інспекцію підштовхнуло різке збільшення кількості аварій у 2014 році.

“Напередодні Дня апостолів Петра і Павла звернулися за допомогою до святих отців. Такий захід проходить по усій області. Хочемо за допомогою священиків зменшити кількість дорожньо-транспортних пригод, адже їхня кількість зросла,  зауважує тимчасово виконуючий обов'язки начальника обласного управління Державтоінспекції Дмитро Кийов.  У Хмельницькому найбільш аварійно-небезпечною є вулиця Кам'янецька, зокрема у районі Філармонії та бібліотеки Хмельницького національного університету.”

На поміч даішникам міста Хмельницького прийшов настоятель храму святого великомученика Пантелеймона Цілителя Української православної церкви Київського Патріархату Леонід Дяченко: “В мене не перша така співпраця із Державтоінспекцією. Досить часто спілкуюся та допомагаю працівникам правоохоронних органів. Ми повинні звертатися до міліції не лише тоді, коли біда та караул, але й намагатися допомагати їм у їхній справі,  каже священнослужитель Леонід Дяченко.  Водіям хочу побажати не тиснути сильно на газ, щоб ваш ангел-охоронець встигав за вашим автомобілем, а також думати не лише про себе, але й про тих учасників дорожнього руху, які поруч: інших автомобілістів та пішоходів.”

Святий отець благословив та освятив правоохоронців, приміщення та автомобілі обласної та міської Державтоінспекції, а також пішохідний перехід поблизу бібліотеки Хмельницького національного університету.

“Потрібно пам'ятати, що зла сила існує і вона підстерігає людину на кожному кроці. Є ділянки, на яких накопичена негативна енергетика і вона впливає на рух транспортних засобів та водія,  запевняє настоятель храму святого великомученика Пантелеймона Цілителя Леонід Дяченко.  Тому потрібно дотримуватися правил дорожнього руху і бути уважним як за кермом, так і перетинаючи дорогу.”

Нагадаємо, що у 2014 році Державтоінспекція констатувала збільшення кількості дорожньо-транспортних пригод у Хмельницькій області.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую