ye-logo.v1.2

Свободівці змінили керівництво та вигнали з партії майже тисячу членів

Політика 3130
Фото: автора

Про це повідомив нардеп Ігор Сабій.

За його словами, майже тисячу членів партії по всій країні виключили за «відхилення від статуту партії та за порушення дисциплінарних норм». «Зачистили» як простих членів партії, які були неактивними, так і депутатів рад різних рівнів. На Хмельниччині, до прикладу, свого мандату позбувся депутат Городоцької районної ради Борис Помаранський.
«Ми зобов’язані переформатуватися, підсилити кадровий потенціал, зважаючи на парламентські та місцеві вибори. Така жорстка люстрація в партії пройшла вперше, але Свобода не боїться відсіювати людей, бо ми працюємо методом добору: відбираємо кращих, які мають хист ставати провідниками нації», – повідомив Ігор Сабій.
«Переформатування» торкнулося й самої партійної структури. Під час прес-конференції нардеп представив нового голову Хмельницької обласної організації ВО «Свобода» Олександра Симчишина.
Олександр Сергійович відразу повідомив про нововведення, які відбудуться у партструктурі найближчим часом.
«Ми готуємо зміну структури партійної організації, в нас буде орган, якого раніше не було – це секретаріат, який буде мати формат виконавчої структури, ми переобрали обласний комітет. У найближчий місяць відбудуться районні збори, на яких ми прогнозуємо серйозні кадрові зміни, бо багато керівників не встигають в ногу з часом, а багато й не мають потенціалу для росту. Єдине чого ми не будемо змінювати – це ідеологія українського націоналізму», – повідомив новопризначений керівник.
Стосовно суміщення посади головного свободівця області та першого заступника голови Хмельницької ОДА Олександр Симчишин каже: немає жодних проблем.
«У нас в області було два прецеденти, коли особа поєднувала політичну посаду із державною, але обидві особи виграли суди і довели, що вони не суміщали ці посади. Я керуюся тим самим принципом: з дев’ятої ранку і до 18:15 я працюватиму винятково на благо держави, а в позаробочий час та вихідні дні я маю право, як і кожна людина, на свої політичні вподобання і діяльність», – заявив Симчишин.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую