ye-logo.v1.2

У Славуті затримали юного грабіжника

Кримінал 2419
vse.rv.ua
Фото: vse.rv.ua

Хлопець спеціалізувався на крадіжках та грабунках пенсіонерів.

У Славуті правоохоронці затримали 19-річного зловмисника, на рахунку якого як мінімум 6 крадіжок та грабежів. Жертвами юнака ставали здебільшого люди похилого віку та діти. Не посоромився він залізти і до кишені власного дідуся.
Першою жертвою зловмисника став 84-річний пенсіонер — дідусь його товариша. Хлопець якось розповів крадієві, де старенький зберігає гроші. І от одного дня злодій під приводом забрати якісь свої речі зайшов у будинок і потягнув зі схованки аж 3 тисячі гривень. На ці гроші пенсіонер мав жити не один місяць, а крадій розпустив їх на друзів та розваги за кілька днів.
Далі — більше. Невдячний парубок обікрав власного дідуся, який, власне, з бабусею і виростив його, адже хлопець ріс без батьків. І ось його дяка — заліз до діда в кишеню і витягнув у нього банківську картку, з якої в подальшому зняв півтисячі гривень.
«Ще однією жертвою злодія стала 75-річна бабуся. Пенсіонерка прийшла до місцевої крамнички по хліб, а тут звідкись вигулькнув цей парубок і вирвав у старенької з рук гаманець. Потерпіла навіть намагалась наздогнати зловмисника, але підібрала з землі тільки пустий гаманець. 50 гривень нападник забрав собі», - розповіла речник обласного управління міліції Катерина Шуприган.
Того ж дня він пограбував 9-річну дівчинку — зірвав у неї з шиї золотий ланцюжок. Каже, що це була помста за те, що мала заборонила йому рвати яблука з її яблуні.
Також доведена причетність підозрюваного до крадіжки з квартири його випадкової знайомої. Звідти він потягнув два мобільних телефони, фотоапарат та кілька сотень гривень.
Жертвами злочинця стали також його сусіди. Якось хлопець вийшов на балкон і побачив, що вікно у сусідній квартирі відчинено. По газовій трубі він пробрався туди, заліз всередину та виніс із сусідської квартири 1,5 тисячі гривень та золоті прикраси.
Більшу частину краденого зловмисник продав, але дещо правоохоронці вилучили під час обшуку. Гроші витратив на сплату боргів та розваги.
Варто також додати, що на злочини він йшов під час рідких візитів у рідне містечко, адже навчався хлопець у Чорному Острові. Усі жертви впізнали в підозрюваному свого кривдника. Наразі правоохоронці перевіряють його на причетність до аналогічних злочинів.
«На сьогодні підозрюваний перебуває під домашнім арештом. Стосовно нього відкрито кримінальне провадження за ч. 2 та ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» та ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України», — повідомив начальник Славутського райвідділу міліції Степан Кшевжінський.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую