ye-logo.v1.2

У Шепетівському районі через п'яного тракториста загинув юнак

Суспільство 3495
Фото: udaikhm.gov.ua

Дорожньо-транспортна пригода сталася поблизу села Хролин.

У четвер, 24 липня, близько пів на першу ночі на автодорозі “Шепетівка — Чуднів — Бердичів” перекинувся трактор. У результаті ДТП пасажир загинув на місці події, а водій, який перебував у нетверезому стані, відбувся кількома забоями.

“35-річний житель села Травлин, керуючи власним трактором “МТЗ-892”, не врахував дорожньої обстановки, не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу, - розповідає прес-секретар обласного управління Державтоінспекції Андрій Лужняк. - В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій отримав забої м’яких частин голови, грудної клітини та правого плечового суглоба. Йому надано медичну допомогу без госпіталізації. На жаль, 20-річний пасажир трактора отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події”.

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною другою статті 286 - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Водієві загрожує ув'язнення до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Призначено ряд експертиз. Слідство триває.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую