ye-logo.v1.2

У Старокостянтинові затримали працівника міграційної служби України на вимаганні хабара

Кримінал 4876

Це трапилось 22 липня у приміщенні Старокостянтинівського районного сектору державної міграційної служби України (колишній паспортний стіл – ред.).

Про це повідомляє Старокостянтинівська газета "Перша міська". Працівник вимагав 1600 грн за виготовлення закордонного паспорта. Цю інформацію підтвердили у прокуратурі в Хмельницькій області і зауважили, що триває слідство. Працівнику державної міграційної служи оголошено пі­дозру про злочин за частиною 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, а саме одержання хабара.
«Одержання хабара у великому розмірі або службовою особою, яка займає відповідне становище, або за поперед­ньою змовою групою осіб, або повторно, або поєднане з вимаганням хабара карається позбавленням волі на строк від п`яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна», - йдеться у частині 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.
«До нас звернувся громадянин з заявою. Відповідно порушено кримінальне провадження. Спіймали на гарячому. Є всі докази», - розповіли у прес-службі прокуратури в Хмельницькій області. У прокуратурі зазначають, що протягом трьох днів буде вирішено питання про обрання запобіжного заходу до цього працівника.
Як повідомило "Першу міську" джерело у правоохоронних органах, ця справа стосується начальника Старокостянтинівського районного сектору міграційного служби України. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую