ye-logo.v1.2

На Білогірщині чоловік зламав хребта тестеві, а потім перерізав йому горло

Кримінал 2562
Фото: mvs.gov.ua

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом умисного вбивства.

Суперечки між чоловіками виникали через постійні пиятики зятя та його легковажне ставлення до своєї сім’ї, в якій росте двоє дітей. Та цього разу сварка закінчилась бійкою, під час якої оскаженілий молодий чоловік спочатку зламав опонентові хребет, а потім перерізав горло.

До Білогірського райвідділу міліції зателефонувала 29-річна жінка, яка розповіла, що її батько та чоловік побилися. Наряд міліції виїхав на чергову сімейну бійку, а приїхав на місце вбивства.
“32-річний зять жив у приймах, ніде не працював, постійно пиячив і зовсім не думав про власних дітей. Того вечора чоловік знову прийшов додому нетверезим. 54-річний господар знову почав його «виховувати». Сварка переросла у бійку, під час якої зять зламав тестеві хребет. Безпорадний чоловік кілька хвилин лежав на долівці літньої кухні. Жінки, почувши крики, викликали міліцію”, - розповіла речник обласного управління міліції Катерина Шуприган.
Проте зять не вгамувався. Через кілька хвилин після скоєного він взяв ножа і перерізав тестеві горло. Була пошкоджена сонна артерія, тож чоловік помер за лічені хвилини, і медики вже нічим не могли йому допомогти.
“Підозрюваний був затриманий. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України — умисне вбивство. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від семи до п’ятнадцяти років. Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу”, - повідомив начальник Білогірського райвідділу міліції Микола Люлько.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую