ye-logo.v1.2

Помилуватись «Незвичайним у звичайному»

Афіша 3047
Фото: автора

запрошує Хмельницький музей-студія фотомистецтва.

У мистецькій галереї Хмельницького музею-студії фотомистецтва презентували виставку фотографії «Незвичайне у звичайному» чернігівського фотомитця Миколи Турчина. На розсуд хмельничан тут представлено 37 світлин фотохудожника – ніжних пейзажів, від яких просто не можна відвести погляд. Усі вони виконані у цікавій техніці – в інфрачервоному світлі.

За словами директора Хмельницького музею-студії фотомистецтва Костянтина Жданова, це дуже кропітка праця. й для того, щоб вийшла одна така фотографія, робиться кілька сотень пробників.

«Ці роботи – справжня українська пейзажна поезія, – переконаний Костянтин Жданов. – І хоча на цих фотографіях немає людей, але вони передають людське буття».


«Яка людина – такі й у неї роботи: спокійні та м’які», – так охарактеризував цю виставку голова Хмельницької обласної організації Національної спілки фотохудожників України Олександр Соленцов (праворуч).

Виставку Миколи Турчина «Незвичайне у звичайному» можна відвідати протягом місяця у музеї-студії фотомистецтва за адресою: вул. Проскурівська, 56.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую