ye-logo.v1.2

Політична люстрація з прибріхуванням?

Політика 4528
Фото: автора

Офіційні очільники «Батьківщини» звітують про те, чого не було.

«Створили внутрішні люстраційні комітети, почистили партійні лави від «ненадійних депутатів», повернули тих, хто покаявся», – так минулого тижня відзвітували перші партійні особи хмельницького та обласного осередків ВО «Батьківщина» Лев Бірюк та Валерій Лесков.
Тоді бютівці озвучили кілька відомих на теренах міста та області прізвищ осіб, яких виключили з партії, та тих, хто відбувся «покаянням». Серед інших, за словами Валерія Лескова, «покаявся» і написав відповідну заяву Валерій Мурза, якого нещодавно виключили з лав партії, а тепер знову прийняли.
Валерій Григорович, як виявляється, про заяву та покаяння – «ні сном – ні духом».
«По-перше, покаяння не було і бути не може, бо не бачу причин каятись. Ніхто не може мене звинуватити в тому, що я порушив статут партії чи хоч раз не виконав рішення фракції щодо голосування на сесії обласної ради чи щодо інших питань. За вісім років, які я пройшов з ВО «Батьківщина», було всяке, але, незважаючи на серйозний тиск та інші пропозиції в 2010-2013 рр., я залишався в партії і виконував всі рішення і фракції, і партії. По-друге, заяви не було. І взагалі, чогось так сталось, що вдруге розглядають мою справу без моєї присутності (я перебуваю у відпустці). З повагою В. Мурза», – прокоментував новину про своє повернення до лав партії Валерій Мурза.
У листуванні електронкою з Газетою "Є" Валерій Григорович підтвердив, що заяви й донині немає. Була лише розмова з паном Бірюком, який запропонував депутату написати заяву про розгляд справи про відновлення в партії.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую