ye-logo.v1.2

З хмельницької ради Майдану можуть вигнати одного із її членів

Суспільство 4042
Фото: mvs.gov.ua

Мова йде про директора приватного малого підприємства «Купава» Петра Стецюка.

Приводом для виключення Петра Стецюка з ради Майдану може стати дорожньо-транспортна пригода, яка сталася у мікрорайоні Лезневе у червні. Тоді автобус «ПАЗ», виконуючи рейс за маршрутом №9, вилетів у струмок. Як наслідок, один чоловік загинув на місці, інший – у лікарні. Належить цей «ПАЗік» ПМП «Купава» Петра Стецюка.

«Так, він - член ради Майдану. Укртрансінспекція знайшла багато порушень, а чому вона знайшла їх після того, як сталися смерті? – обурюється керуючий радою Майдану Алім Міщук. - А чи не повинна вона була проконтролювати дорогу, яка не була обладнана, транспортні засоби не проконтролювала, ліцензію дала. Чому після того, як сталася трагедія, Укртрансінспекція забігала? Вона несе абсолютну відповідальність за те, що відбувається. Це контролюючий орган».

Як пояснив Алім Міщук, поки суд не визнає Петра Стецюка винним у дорожньо-транспортній пригоді, рада Майдану виключати зі свого складу директора ПМП «Купава» не буде.

«Якщо його засудять, звичайно, він не буде членом ради Майдану. Поки людина не засуджена, у нас немає підстав про це говорити. Крім того, Стецюк на передостанній раді Майдану сказав, що готовий надати інформацію, чому сталося ДТП, але так само ми хотіли б отримати інформацію і від Олександра Томчишена (начальник управління Укртрансінспекції у Хмельницькій області, - прим.авт.), який, можливо, покривав, а, можливо, і ні. Коли їздять такі автобуси по таким дорогам, напевне, Укртрансінспекція щось з цього має. Ми двічі запрошували Олександра Томчишена, але він не з’явився. Якщо буде рішення і буде доведено, що саме Стецюк особисто в цьому винний, то, звичайно, ми виключимо Стецюка з ради Майдану», - запевнив керуючий радою Майдану.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую