ye-logo.v1.2

На Вінниччині затримали чоловіка, який до смерті забив валютчика у Хмельницькому

Кримінал 2945
Фото: giga.ua

Підозрюваний із Полтавської області і на його рахунку чимало розбійних нападів.

Минулоріч 17 жовтня до чергової частини Зарічанського відділу міліції Хмельницького звернулися люди, які поблизу зупинки громадського транспорту по Старокостянтинівському шосе знайшли непритомного чоловіка. Бідолаху доправили до лікарні, але травми виявилися несумісними з життям і через тиждень він помер.

«Вжитими слідчо-оперативними заходами було встановлено особу потерпілого — ним виявився 38-річний житель Хмельницького. Також було встановлено, що у чоловіка після нападу зникла велика сума грошей, золоті вироби та документи», - повідомили у прес-службі обласного управління міліції.

Тоді цей злочин розкрити правоохоронцям не вдалось, але після двох резонансних розбоїв, що мали місце у Хмельницькому в травні та червні цього року, міліціонери повернулися і до минулорічного злочину. І це дало свій результат — злочинця затримали у Вінницькій області, де він також скоїв низку злочинів.

«Наразі підозрюваний, 25-річний житель Полтавської області, затриманий і перевіряється на причетність до скоєння аналогічних злочинів», - розповіли правоохоронці.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую