ye-logo.v1.2

У двох юних кам’янчан міліціонери знайшли канабіс

Кримінал 2374
udoktora.net
Фото: udoktora.net

За розпиття спиртного молодиків притягнули до адміністративної відповідальності, а за наркотики отримали кримінальне провадження.

В ході проведення операції «Літо 2014» працівники Кам’янець-Подільського міськвідділу міліції затримали двох хлопців із «травичкою».
«В одній із центральних частин міста в поле зору правоохоронців потрапили особи, які розпивали пиво прямо на вулиці, що заборонено законом, — розповідає старший оперуповноважений Віктор Смолич. — На наше зауваження хлопці не відреагували, навпаки — продовжували порушувати закон. Тому, керуючись адміністративним законодавством, з метою припинення правопорушення, їх було доставлено до міського відділу міліції.»
З’ясувалось, що хлопці неодноразово притягувались до кримінальної відповідальності, крім того, при собі ще й мали канабіс. У присутності понятих оперативники вилучили у них близько 100 грам наркотичної речовини.
Наразі двох 20-річних товаришів притягнуто до адміністративної відповідальності за розпиття алкоголю у забороненому законом місці. Також до суду направлено кримінальне провадження за незаконне зберігання наркотичних засобів.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую