ye-logo.v1.2

Легендарний гурт “Брати Гадюкіни” дадуть концерт у Хмельницькому

Культура 5863

А також презентують хмельничанам свій новий альбом “MADE IN UKRAINE”.

Культовий український рок-гурт зі Львова “Брати Гадюкін” відправляються у всеукраїнський тур на підтримку альбому “MADE IN UKRAINE”.
“На цей час точно підтверджені виступи в таких містах: Львів (7 листопада), Тернопіль (8 листопада), Хмельницький (9 листопада), Харків (15 листопада), Дніпропетровськ (16 листопада), Одеса (21 листопада), Київ (29 листопада). Найближчим часом до графіка тура долучиться ще кілька міст”, - йдеться на офіційному сайті гурту.

Довідка
Гурт був створений в 1988 році у Львові. “Брати Гадюкіни” випустили 4 студійні альбоми, 4 концертні альбоми та 2 збірки хітів. Крім цього, була величезна кількість концертів та участь у фестивалях по всьому світу. Гурт припинив концертну діяльність в 1995 році і возз'єднався в 2006 році для концерту в київському “Палаці спорту”, який зібрав 15 тисяч глядачів. Але повноцінному возз'єднанню і подальшої концертної діяльності не судилося збутися. У 2009 році фронтмен Сергій Кузьмінський помер від раку горла. У 2011 році група знову зібрала найбільший український концертний зал - для триб'ют-концерту в пам'ять про Сергія за участю кращих українських рок-груп. Взимку 2013-2014 років гурт вирішив повернутися на сцену.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую