ye-logo.v1.2

Росія одягла бойовиків в бронежилети 6-го класу і дала новітню зброю – розповідь хмельницького солдата

Суспільство 3241
Фото: ria-m.tv

30-я механізована бригада знаходиться в Мелітополі вже кілька днів.

Солдат-доброволець на ім'я Сергій розповів, що тут їх добре зустріли, як, кажуть, з відкритими обіймами. За його словами, терористи оснащені набагато краще, ніж українська армія, так як бойовиків спонсорує Росія.

«Я сам з Хмельницької області. Я пішов воювати добровольцем, як патріот своєї країни. Рідні поставилися до мого рішення не дуже добре, і не хотіли мене відпускати. Я теж хвилююся і переживаю, бо вдома у мене діти. Хотілося б, щоб в країні процвітало благополуччя, щоб всі були живі, щасливі і здорові», - розповідає солдат. 

«У зоні АТО ми провели близько 15 днів, але нам вистачило побачити. Краще про це взагалі не говорити і не згадувати. Хочеться жити нормальним розміреним життям, а не бачити те, що там відбувається. Там воюють наймані вбивці, яким все одно, кого вбивати. Вони там за гроші, а совісті людської у них немає.» 

Повернулися із зони військових дій з метою відновлення, причому не тільки техніки, але й морального та фізичного здоров'я самих солдатів.

«Відновлюємо техніку і самі себе. Проходимо реабілітацію, спілкуємося з психологами та психіатрами. Техніка дуже постраждала. Вона застаріла і допотопна. Терористам, яких спонсорує Росія, надається нова зброя, техніка, обмундирування і ті ж самі бронежилети 6-го класу ступеня захисту. А у нас - що є, з тим і йдемо. Я думаю, що ми доб'ємося своєї справедливості, адже ми на своїй землі», - запевнив хмельничанин.

Ольга Артеха, РІА Мелітополь
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую