ye-logo.v1.2

Ще один хмельничанин спробував вивезти боєприпаси з зони АТО

Кримінал 2911
Фото: mvs.gov.ua

Юнака затримали міліціонери на залізничному вокзалі у Харкові.

У касовому залі харківського залізничного вокзалу правоохоронці лінійного відділу міліції затримали військовослужбовця із набоями та холодною зброєю.

У 19-річного парубка міліціонери знайшли 95 малокаліберних патронів калібру 5,6 мм, два патрони калібру 7,62 мм, два патрони калібру 5,45 мм та чотири ножі. Військовослужбовець одного з добровольчих батальйонів пояснив, що їхав із зони АТО у відпустку до Хмельницької області. Набої та холодну зброю взяв із собою в якості трофеїв.

Як повідомляє прес-служба міліції на Південній залізниці, всі речові докази направлені на експертизу. Наразі відкриті кримінальні провадження за частиною першою статті 410 (викрадення, привласнення, вимагання військовослужбовцем зброї, бойових припасів, вибухових або інших бойових речовин, засобів пересування, військової та спеціальної техніки чи іншого військового майна, а також заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем) та частиною другою статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Матеріали за цим фактом у подальшому будуть передані до військової прокуратури. Солдату загрожує до восьми років ув'язнення.

Нагадаємо, раніше міліціонери затримали іншого нашого земляка, який намагався вивезти гранати та ракети з зони АТО.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую