ye-logo.v1.2

Серед найкращих волонтерів України — хмельничанин

Суспільство 3320
Фото: з архіву Андрія ІВАНИЦЬКОГО

Голова громадської організації "Молодіжний вибір" Андрій Іваницький посів друге місце у конкурсі “Волонтер року”.

Організатори Національного конкурсу «Волонтер року-2013» нагородили переможців у шести номінаціях: соціальний захист населення, освіта та виховання, мистецтво та культура, охорона здоров’я та здоровий спосіб життя, захист прав людини та представлення інтересів громадян, охорона навколишнього середовища. В останній друге місце посів хмельничанин Андрій Іваницький із ініціативою створення молодіжного парку на території міського пляжу. Це спільна ініціатива кількох громадських організацій.

“Користь роботи для громади полягала у надиханні людей, які теж піклуються про екологію, до дій, до змін, до розвитку. Також ми захистили від незаконної забудови майбутню територію Молодіжного парку, яка мала статус рекреаційної зони, завдяки створенню громадської ініціативи із захисту зелених насаджень та проведенню круглих столів за участю місцевої влади і громади”, - розповідає голова громадської організації "Молодіжний вибір" Андрій Іваницький.

Крім волонтерства Андрій навчається у Хмельницькому університеті управління і права та є заступником голови Хмельницького осередку Ліги студентів Асоціації правників України.
Нагадаємо, що волонтери врятували територію пляжу від забудови та запропонували створити там молодіжний парк. Однак через неточності в документації та бюрократичні моменти ініціатива ще повністю не втілена у життя.
Читайте також, як хмельницька молодь провела на території пляжу екофестиваль “Green Fest”.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую