ye-logo.v1.2

Дитячі малюнки надають моральну й духовну підтримку захисникам Вітчизни

Суспільство 3288
Фото: Регіональний медіа-центр Міноборони України.

Декілька місяців поспіль волонтери по всій Україні докладають титанічних зусиль, щоб одягнути, нагодувати і навіть переозброїти наше військо.

 Але для захисників Вітчизни неймовірно важливою є моральна підтримка. Їм вкрай необхідно знати, що про них пам’ятають та чекають. І тому особливої коштовністю для військових є листи та дитячі малюнки.
Отримати дитячий малюнок або лист вважається великою удачею і радістю. Ці вісточки з мирного життя військовослужбовці дбайливо зберігають якомога ближче до серця або ховають у каску. У солдатів навіть з’явилася така прикмета: якщо у тебе з собою є малюнок або лист, то з тобою нічого не станеться, ти повернешся додому живим і здоровим — хлопці вважають дитячі малюнки своїми оберегами.
Волонтери, які прориваються з посилками в зону АТО, розповідають безліч історій про те, з яким нетерпінням солдати розкривають коробки і насамперед шукають малюнки. Потім разом сідають і читають листи. Витвори дитячого мистецтва піднімають нашим хлопцям настрій, надихають їх на мужні вчинки й рятують життя. Принаймні, солдати в це вірять.

Регіональний медіа-центр Міноборони України.

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую