ye-logo.v1.2

Осінній «Парад фестивалів-2014» у Кам'янці-Подільському

Культура 2853
afisha.bigmir.net
Фото: afisha.bigmir.net

На подолян чекає “Республіка”, “Shola Militaria”, фестиваль повітроплавання «Золота Омега – 2014» та “Oktoberfest. Знову в небо”.

 В осінні дні Кам’янець по-особливому зачаровує. Повітря виблискує дзвінкою прозорістю, над головою розкидається синє небо, дрімучий каньйон розливається багатством кольорів та відтінків.

Ви зможете насолодитись мальовничою красою та романтикою старовинного міста, зарядитись вибуховою енергією справжнього параду фестивалів!

Розпочинається він з міжнародного фестивалю вуличного мистецтва «Республіка» (6 та 7 вересня). Новий Замок прийматиме кращі рок-команди: “Скрябін”, “Тінь Сонця”, “Morphine Suffering”, “Безодня” та багато інших.

А 4-5 жовтня ви поринете в атмосферу військово-історичної реконструкції на фестивалі «Shola Militaria». У заході беруть участь представники України, Польщі, Росії, Білорусії. В програмі фестивалю: мушкетерські змагання, турнір лучників, військова муштра, історичні експерименти.

А ще зможете піднятись високо в небо, насолодитись красою міста з висоти пташиного польоту під час фестивалю повітроплавання “Фінал Кубку України” та досхочу розважитись на пивному фестивалі «Oktoberfest», які відбудуться 10-12 жовтня. Саме в ці дні в Кам’янці буде проходити повітроплавна фієста – “Золота Омега-2014”.

Цього року не буде надто гучних гулянь та феєрверків, але організатори обіцяють теплу та дружню атмосферу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую