ye-logo.v1.2

15 хмельницькиx даішників поїхали на ротацію в АТО (ФОТО, ВІДЕО)

Суспільство 4509

Співробітники Державтоінспекції протягом місяця забезпечуватимуть правопорядок на дорогах Слов'янська.

У п'ятницю, 5 вересня, 15 інспекторів Державтоінспекції з Хмельниччини поїхали охороняти правопорядок у зону проведення антитерористичної операції, де вони замінять своїх колег-земляків. Разом з ними відправився і тимчасово виконуючий обов'язки начальника обласного управління ДАІ Дмитро Кийов: “15 чоловік проведе заміну особового складу, який уже місяць там знаходиться. Хлопці спорядженні бронежилетами, касками та зброєю. Спецпідрозділ МВС провів з нашими співробітниками заняття та показав як потрібно оборонятися та, у разі необхідності, атакувати”, - розповів Дмитро Кийов.

Перед відправкою на Схід святою водою правоохоронців окропив священик. Рідні та близькі з розумінням поставилися до рішення своїх чоловіків, проте втримати сліз не могли: “Проводжаємо моєї сестри чоловіка. Ми віримо, що усе буде добре і пишаємося, що у нас є такий справжній, мужній патріот в родині, який вчора нам сказав: “Хто ж як не я?”, - ділиться Тетяна Довгань.

Вперше їду. Нас повністю усім екіпірували. На передовій воюють друзі, чим зможу тим допоможу їм. Їхати не страшно. До тих подій, що там відбуваються, ніхто не підготує, головне морально самому налаштуватися, але з нами займалися і показували як діяти у тій чи іншій ситуації. Я доброволець, усі тут добровольці. Я служив ще у радянській армії, тому досвід і знання маю”, - запевняє інспектор Олег Носковський.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую