ye-logo.v1.2

Хмельницькі регбісти побили київських, проте програли

Спорт 2197
Фото: credo63.com

Хмельничани на власному полі поступилися столичній команді.

На другому етапі Вищої ліги з регбі-15 регбійна команда «Хмельницький» потрапила у групу «Б», де суперниками подолян є одеський «Кредо-63» та київська «Епоха-Політехніка».

Боротися за золото-срібло хмельничани поки не у змозі, а тому нашим регбістам, аби потрапити у призому трійку, потрібно обігрувати киян. Проте у домашньому матчі вони цього не зробили.

У грі між «Хмельницьким» і столичною «Епохою-Політехнік» розгорнулися неабиякі пристрасті. Поступаючись після першого тайму 14:24, хмельничани переломили хід зустрічі і у кінці протистояння уже вели у рахунку 35:34. Але за кілька хвилин до фінального свистка на полі зав'язалася бійка, підсумком якої стало видалення трьох гравців «Хмельницького» і двох «Епохи-Політехнік». У грі 13 на 12 гостям вдалося вирвати перемогу, занісши спробу на заключних хвилинах.

РК «Хмельницький» все ще зберігає шанси на другу сходинку групи «Б» і, відповідно, на потрапляння до півфіналу. Хмельничанам потрібно обіграти киян на виїзді, а також зачепитися за очки із одеситами.

РК«Хмельницький - «Епоха-Політехнік» (Київ) 35:39 (14:24)
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую