ye-logo.v1.2

У Дунаївцях освітяни вдвічі переплатили за вугілля для навчальних закладів

Кримінал 2223
Фото: galnet.org

Наразі суд з'ясовуватиме чому посадовці вирішили заплатити більше, ніж його ринкова вартість.

Як запевняють правоохоронці, посадовці управління освіти і науки, молоді та спорту Дунаєвецької райдержадміністрації під час проведення відкритих торгів на закупівлю кам’яного вугілля для навчальних закладів, встановивши всупереч закону дискримінаційні вимоги до учасників, надали перевагу лише двом учасникам-виробникам.

За результатами торгів переможцем визнано товариство з обмеженою відповідальністю, яке запропонувало найбільш «економічно вигідну» ціну за тонну вугілля - 1080 гривень, що насправді удвічі вище за середні ціни на таку марку твердого палива, - повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області.

Між управлінням і постачальником було укладено договір на закупівлю кам’яного вугілля на понад 500 тисяч гривень і ТОВ з бюджету перерахували 185 тисяч гривень авансу.

“З метою недопущення нецільового витрачання бюджетних коштів при проведенні державних закупівель, прокуратурою району пред’явлено до суду позов до управління освіти і науки, молоді та спорту райдержадміністрації про визнання недійним рішення комітету з конкурсних торгів, розірвання договору про закупівлю та повернення авансового платежу”, - розповів прокурор Дунаєвецького району Віталій Довгань.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую