ye-logo.v1.2

Хмельницькі тхеквондистки стали чемпіонками України

Спорт 2624
Тетяни Кокідько
Фото: Тетяни Кокідько

Наші дівчата виграли “золото” на командній першості.

У Хмельницькому на базі дитячо-юнацької спортивної школи №3 пройшов командний чемпіонат України з тхеквондо серед дорослих.
На найвищу сходинку призового п'єдесталу піднялася жіноча команда Хмельницької області. Золото виборювали хмельничанки Тетяна Мулько (вага до 49 кілограмів) та Олександра Баранова (вага до 57 кілограмів), а також Анна Горгулько (вага до 67 кілограмів) і Віта Кривіцька (вага понад 67 кілограмів) зі Старої Ушиці.
Командне ж “срібло” на рахунку Данила Солодкого (вага до 58 кілограмів), Олександра Крука (вага до 68 кілограмів), Валерія Михайловського (вага до 80 кілограмів) та Євгенія Саса (вага понад 87 кілограмів).
Інша команда наших чоловіків (Олексій Шаталов, Павло Ляшко, Сергій Чайка, В'ячеслав Задорожний та Марк Позюк) задовольнилася лише п'ятим місцем.
“Окрім двох нагород, тхеквондисти ДЮСШ “Юність” Олександр Крук та Данило Солодкий виконали нормативи майстра спорту України. Невдовзі ми розпочнемо підготовку до чемпіонату України серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл та клубів, який пройде у Вінниці, а у Анни Горгулько попереду чемпіонат Європи в Австрії”, - розповіла тренер дитячо-юнацької спортивної школи “Юність” Тетяна Кокідько.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую