ye-logo.v1.2

У центрі Хмельницького грали в покер на гроші

Кримінал 3202
Фото: mvs.gov.ua

Щоправда, таке задоволення було доступне лише «обраним».

Днями хмельницькі правоохоронці викрили заклад, де незаконно займались гральним бізнесом. В одному з клубів спортивного покеру не просто грали популярну гру задля розваги, а й заробляли гроші.

У клубі, який розташований у центрі міста, охочі могли не просто повправлятися у своїй майстерності, а й зіграти на гроші. Щоправда, таке задоволення було доступне не широкому загалу, а лише колу обраних та перевірених клієнтів та рекомендованим особам.

Під час обшуку міліціонери вилучили 8 гральних столів, гральні фішки, карти, посадочні картки, обладнання, за допомогою якого здійснювалось зовнішнє та внутрішнє відеоспостереження за гравцями, документацію, а також 3500 гривень. Проведений обшук підтвердив факт незаконного надання послуг у сфері грального бізнесу, - повідомляє прес-служба Хмельницького міського відділу міліції.

Наразі відкрите кримінальне провадження за частиною першою статті 203-2 - зайняття гральним бізнесом. Санкція статті передбачає для правопорушників штраф до 680 тисяч гривень з конфіскацією грального обладнання.

Галина МЕЛЬНИК

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую