ye-logo.v1.2

В зоні АТО застрелився боєць з Хмельницького

Суспільство 3938
Фото: kp.ua

30-річний чоловік служив у батальйоні територіальної оборони.

Трагедія сталася в розташуванні 22 Харківського територіального батальйону в селищі Новоайдар Луганської області. 7 вересня з автомата Калашникова тут застрелився солдат з Хмельницького.

Хлопцю було близько 30 років. Командування солдата каже, що він не був буйним, тихий, спокійний чоловік. Півроку тому у бійця загинули в ДТП батьки, з рідних практично нікого не залишилося.

“З дому точно не було поганих новин, дівчина його не кидала, нічого подібного не сталося. Просто ми тут таке бачимо, що у багатьох бувають зриви, хтось вип'є, виматюкається і заспокоїться, а він був тихим, все в собі носив. Мабуть, не витримала психіка”, - розповідає товариш по службі Олексій.

“Тут більшість людей, які не служили в армії, їм складно перейти з мирного життя на військове, і це залишає свій відбиток, - пояснює заступник губернатора Василь Хома. - Вони роздратовані, деякі втрачають самовладання і, на жаль, є такі, які реагують неадекватно”.

За попередньою інформацією, солдат сам вирішив звести рахунки з життям, але слідчі розглядають й інші версії. Серед них - необережне поводження зі зброєю.

Це не перший випадок суїциду у розташуванні 22 батальйону. Тут вже була спроба самогубства - один зі служивих намагався підірвати себе. На щастя, він не зміг довести справу до кінця. Хлопця з контузією відправили у шпиталь. Він вже на шляху до одужання, і після виписки його планують знову відправити в розташування батальйону.

“Комсомольська правда в Україні”

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую