ye-logo.v1.2

Хмельницький «Спортлідер+» зазнав фіаско від «Локомотива»

Спорт 1824
Фото: sport.ua

Чинний чемпіон футзальної Екстра-ліги п’ять разів «пробивав» голкіпера хмельничан.

Слідом за гучною перемогою над івано-франківським «Ураганом», хмельницький «Спортлідер+» зазнав болючої поразки на виїзді у матчі проти харківського «Локомотива».

«Залізничники» не стали відкладати справу у «довгий ящик» і уже на першій хвилині «розмочили» рахунок. Проте тривалий час хмельничани вдало стримували натиск «Локомотива» на свої ворота і намагалися на контратаках підловити суперника. Така тактика приносила свої плоди, але за хвилину до перепочинку наші футзалісти знову пропустили.

Подарував надію команді з Хмельницького Андрій Засенко, який після перерви скоротив відставання до мінімуму – 1:2. От тільки, починаючи з 31-ї хвилини, гості «посипалися» - за п’ять хвилин «Спортлідер+» тричі діставав м’яча з сітки власних воріт і, як результат, записав до свого пасиву поразку з рахунком 1:5.

Ця невдача відкинула хмельничан на сьому сходинку турнірної таблиці. Проте уже 20 вересня «Спортлідер+» зможе здобути троє очок. Наступної суботи подоляни прийматимуть новачка Екстра-ліги сумський «СумДУ».

«Локомотив» - «Спортлідер+» 5:1 (2:0)
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую