ye-logo.v1.2

У Волочиському районі чоловік ледь не задушив бабусю, вимагаючи гроші

Кримінал 1960
Фото: 112.ua

Зловмисника затримали за декілька годин.

У селі Кушнирівка Волочиського району 29-річний чоловік мало не вбив пенсіонерку: все заради грошей.
Двоє місцевих жителів вирішили випити, от тільки коштів на це вони не мали. Тоді 29-річний чоловік пішов до односельчанки, аби обікрасти її.
“Свого товариша зловмисник поставив «на шухері», а сам, розбивши скло, проник через вікно в будинок. Хазяйки вдома не було. Злодій почав обшукувати кімнатами у пошуках чогось цінного. Пригледів стару ікону, яку вирішив забрати з собою, - розповідає речник обласного управління міліції Катерина Шуприган. - Але тут у будинок несподівано зайшла господиня, і злодій прямо з тією іконою шмигнув під ліжко.”
Сховатися зловмиснику не вдалося. Старенька упізнала його. Тоді чоловік схопив бабцю за шию і почав душити, вимагаючи гроші. Потерпіла, рятуючи власне життя, змушена була віддати нападнику майже всі заощадження — більше 1300 гривень.
На прощання розбійник ще й пригрозив своїй жертві розправою, якщо та надумає зателефонувати до міліції. Проте бабуся повідомила про те, що сталося в сільську раду, звідки уже зателефонували до Волочиського райвідділу міліції. І вже за кілька годин міліціонери затримали лиходія. Разом зі своїм ненадійним товаришем, який залишив довірений йому «пост», він пиячив на бабусині гроші, від яких, на жаль, мало що залишилось.
“Підозрюваний у скоєному зізнався. Стосовно нього відкрито кримінальне провадження за частиною третьою статті 187 — розбій. Подібні дії караються позбавленням волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна”, - повідомив начальник Волочиського райвідділу міліції Олександр Казмірчук.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую