ye-logo.v1.2

Учні навчальних закладів Старокостянтинова взяли участь в акції «Допоможи захиснику Батьківщини» і прийшли на поміч військовим авіаторам

Офіціоз 4057

Усі небайдужі мешканці Старокостянтинова активно підтримують та надають посильну допомогу землякам-військовослужбовцям, які перебувають у зоні АТО.

 Свою тверду громадянську позицію та високий патріотичний запал показали і учні навчальних закладів міста.
Так, за ініціативи учнів Старокостянтинівської гімназії у місті була проведена акція «Допоможи захиснику Батьківщини». В її рамках, учнями місцевої гімназії ім. С.М.Бондарчука були зібрані кошти у сумі 11535 грн., крім того діти із задоволенням та неабияким ентузіазмом писали листи та малювали малюнки захисникам суверенної України.
З неменшим ентузіазмом до акції приєдналися й учні Старокостянтинівського ліцею ім. С.М.Рудяка та чотирьох шкіл міста, які на потреби військовослужбовців зібрали більше 8 тис.грн. фінансової допомоги. Рада старшокласників шкіл з любов’ю та молитвою виготовила для військовослужбовців обереги.
По завершенню акції на Старокостянтинівському аеродромі представники навчальних закладів міста передали військовослужбовцям придбані за зібрані дітьми кошти кілька сучасних приладів до навігаційної системи військових літаків бригади та обереги для військовослужбовців.
Діти зазначили, що допомога передана від щирого серця і з великим бажанням допомогти у наближенні перемоги. В свою чергу, авіатори почастували дітей смаколиками та подарували на згадку фото із зображенням літаків Старокостянтинівської авіаційної бригади.
Приємною несподіванкою для зовсім юних гостей аеродрому стала екскурсія летовищем, спілкування з льотчиками, техніками та інженерами і змога опинитись у самому серці бойового літака – кабіні «сушки». Після такої зустрічі учні із гордістю та задоволенням розповідали про військових Старокостянтинівської бригади своїм друзям та батькам, а ще запевняли, що з такими військовослужбовцями перемога обов’язково буде за нами.

Ірина Колонтай. Фото автора.
Старокостянтинів.


Регіональний медіа-центр Міноборони України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую