ye-logo.v1.2

На Житомирщині під час навчань загинув солдат з Хмельницької області

Суспільство 2719
Фото: academic.ru

Військові стріляли з гранатомету без шоломів та бронежилетів.

На полігоні поблизу села Романівка Попільнянського району Житомирської області бійці 30-ї окремої механізованої бригади стріляли із гранатомета “АГС-17”, відомого як “Плам'я”. Один із снарядів вибухнув передчасно.
44-річний старший солдат з Хмельниччини від завданих травм у груди та живіт помер у лікарні. Молодший лейтенант, сержант і солдат дістали поранення ніг. Двоє з них нині у шпиталі у стані середньої важкості. Третього медики відпустили додому. Цей випадок розслідує військова прокуратура. Слідчі вилучили на експертизу боєприпаси та гранатомет і вже з'ясували, що навчання проводилися з порушеннями — у солдатів не було бронежилетів і касок, - повідомляє ТСН.
“Вони здійснили постріл і після пострілу розірвався у повітрі снаряд. Сьогодні вранці було внесено провадження за ознаками злочину, передбаченого статтею за недбале ставлення до служби військовими посадовими особами. На даний час вбачаються ознаки недбалості з боку осіб, які організовували стрільби”, - каже військовий прокурор Житомирського гарнізону Валерій Кривонос.

Коментарі:

Petr 24.09.2014 00:52

В Олешині люди можуть залишитись без пасовища

asdx

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую