ye-logo.v1.2

«WITTCHEN» – європейська якість із запахом італійської шкіри

Суспільство 4905

12 вересня у ТРЦ «Оазис» відбулося святкування першої річниці, першого Дня народження брендового магазину елітної шкіряної галантереї «WITTCHEN».

Ідея відкриття магазину пов’язана з професійним кредо бренду «WITTCHEN»: «Створено з любов'ю і натхненням людьми для людей». Директор магазину Артур Данилевський зацікавився брендом через його унікальність, яка полягає у процесах оброблення шкіри, а головне – у дотриманні технології «Hand made» – ручної обробки та пошиття виробів. А щоб хмельничани могли побалувати себе, у власному ж місті, шкіряними виробами високої якості, відкрився магазин «WITTCHEN» – єдиний офіційний дистриб’ютор, представник бренду у Хмельницькій області, частинка Європи із європейським рівнем якості продукції та обслуговування.
Безпосередньо бренд «WITTCHEN» заснований дизайнером Анджеєм Віттхеном у 1990 році. Сьогодні «WITTCHEN» – лідер європейської шкіряної галантереї, імперія стилю та елегантності, краси, зручності та довговічності.

Отже, чим же насправді такі хороші шкіряні вироби «WITTCHEN» із характерним логотипом «корона і леви»? Прихильники цього бренду цінують його за елегантний стиль «на всі часи», високу якість італійської шкіри, відмінну обробку, яка полягає у процесі дублення шкіри хромовими солями. А ще, що важливо, – за вміння кожен сезон створювати чітку концептуальну лінію, в основі якої – свіжа інтерпретація класики та традиційних форм. Майстри «WITTCHEN» використовують тільки високоякісну ексклюзивну італійську шкіру, яка завдяки особливим методам обробки набуває благородного блиску та запаху. Палітра природних відтінків додатково підкреслює натуральність виробів. А колекції шкіряних аксесуарів на будь-який смак різняться методами обробки шкіри. Наприклад, шкіра для колекції «Italy» проходить процес дублення хромовими солями протягом 6 місяців, для «Arizona» – 9 місяців. Гордість бренду – колекція «Da Vinci» – передбачає 12 місяців обробки шкіри, і тільки через рік з обробленого матеріалу сильні чоловічі руки творять вироби бренду «WITTCHEN». Товарна лінійка представлена широким асортиментом – гаманці, візитниці, ключниці, сумки, рукавички, парасольки, що здатен задовільнити будь-які побажання.
Крім того бренд спеціально розробив кілька ліній продукції для навіть найвимогливіших мандрівників. До ваших послуг зручні, місткі та міцні валізи, сумки для ноутбука, несесери та дорожні косметички.


Окремої уваги варті ремені. Цей популярний аксесуар представлений в оригінальному та різноманітному дизайні. Пряжки – справжні витвори мистецтва від кращих італійських виробників. Кожна модель – прояв індивідуальності та краси.
Кожен виріб має індивідуальний код підтвердження якості та оригінальності виробу на сертифікаті підтвердження якості, також магазин надає гарантію строком 2 роки на вироби бренду. Гнучка система знижок та отримання дисконтних карт, можливість виконання індивідуального замовлення на вироби бренду – усе це на першому поверсі ТРЦ «Оазис» у магазині «WITTCHEN», режим роботи магазину – щоденно з 10:00 до 21:00, телефон 097 309-46-76.
Якось Коко Шанель сказала: «Мода минає, але стиль залишається». Якщо Ви хочете залишитися зі стилем, тоді Вам саме до «WITTCHEN»!
Орєхова Юлія

Коментарі:

Petr 24.09.2014 00:49

В Олешині люди можуть залишитись без пасовища

66665

Petr 23.09.2014 03:57

В Олешині люди можуть залишитись без пасовища

//

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую