ye-logo.v1.2

Ізраїльтяни, які будують санаторій у Сатанові, хочуть відновити хмельницький аеропорт

Туризм 45442
«Арден Палац» зможе привабити на Хмельниччину туристів з інших країн
«Арден Палац» зможе привабити на Хмельниччину туристів з інших країн. Фото: Дмитро СКРИПНИК

Інвестори також планують відкрити завод мінеральних вод.

У Сатанові на місці санаторію «Товтри» нові власники, інвестори з Ізраїлю, будують чотиризірковий лікувально-діагностичний комплекс, а в планах — і гірськолижний курорт. «Арден Палац» зможе привабити на Хмельниччину українських туристів і відпочивальників з інших країн.
«Приїжджали представники з Ізраїлю, які інвестують в це будівництво. Ми з ними їздили у Сатанів, спілкувалися. Вони готові закінчити цей проект, вкласти ще, я думаю, до п’яти мільйонів доларів, щоб добудувати приміщення. В «Арден Палаці» інвестори готові встановити найновіше лікувальне обладнання. Не виключено, що туди приїздитимуть лікарі з Ізраїлю, і лікуватимуть навіть онкологію, — розповідає голова обласної ради Іван Гончар.
За словами голови облради, інвестори також хочуть взяти участь у добудові хмельницького аеропорту. Їм важливо, щоб аеропорт працював, аби приймати відпочивальників.
«Інвесторів особливо цікавило питання про війну в Україні, вони хочуть мати гарантії, що санаторій не «підірвуть» найближчим часом. Я запевняю, що це не московські інвестиції, про що ходять чутки, а саме ізраїльські», — зауважує Іван Ярославович.
Закінчення робіт планувалося на 2014 рік, однак термін здачі об’єкта перенесли на весну 2015 року. Ізраїльська фірма також планує відкрити у Сатанові завод з видобутку і розливу мінеральної води. Облрада вже підписала договір, дала дозвіл на земельну ділянку.

Автор Галина МЕЛЬНИК.
 

Коментарі:

Petr 24.09.2014 00:44

В Олешині люди можуть залишитись без пасовища

111111

Petr 23.09.2014 03:56

В Олешині люди можуть залишитись без пасовища

112222

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую