ye-logo.v1.2

«Спортлідер+» відкриває футзальний сезон у Хмельницькому перемогою

Спорт 1785
Фото: автора

Загалом це уже друга «вікторія» хмельничан у нинішній першості.

У першому домашньому матчі нового футзального сезону футзальної Екстра-ліги хмельницький «Спортледір+» приймав сумський «СумДУ».

Господарі поля грали першим номером, постійно створюючи небезпеку поблизу воріт студентів. Проте варто відзначити, що у Хмельницький приїхав гідний суперник, хоча й у діях сумчан відчувалася невпевненість та нервовість. За підсумками першого тайму захист гостей переміг напад хмельничан. На перерву команди пішли за нічийного рахунку 0:0.

Після перепочинку «Спортлідер+» відкрив лік голам у матчі. Олексій Фетько з гострого кута поцілив у дальню ліву «дев’ятку». Подвоїв перевагу господарів поля Сергій Рибак, але майже одразу хмельничани й пропустили. Рахунок 2:1 на користь «спортлідерців» так і залишився незмінним до фінальної сирени.

Перемога «Спортлідера+» над «СумДУ» підняла команду з Хмельницького на п’яту сходинку турнірної таблиці. Наступним суперником наших футзалістів стане лідер чемпіонату - луганський «ЛТК», який цього сезону ще жодного разу не програв. Матч відбудеться 27 вересня у Сумах.

«Спортлідер+» - «СумДУ» 2:1
Голи: Фетько 22, Рибак 30 – Ганжа 30.
 

Коментарі:

Petr 24.09.2014 00:42

В Олешині люди можуть залишитись без пасовища

111

Petr 23.09.2014 03:54

В Олешині люди можуть залишитись без пасовища

  qq

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую