ye-logo.v1.2

Для дунаївчанина виграний автомобіль обернувся лише збитками

Кримінал 3133
Фото: zp-news.com

Шахраї обдурили чоловіка на сім з половиною тисяч гривень.

До Дунаєвецького райвідділу міліції звернувся 27-річний житель району та повідомив про те, що його ошукали шахраї.
Днем раніше на мобільний телефон чоловіка надійшло SMS-повідомлення із текстом: «Ви виграли автомобіль «Chevrolet Cruze». За інформацією звертайтеся за телефоном…».
«Хоч потерпілий раніше ніколи не брав участі в жодних розіграшах, однак цього разу повірив, що йому посміхнулась удача. Молодий чоловік зателефонував за вказаним номером. Його привітали і повідомили, що свій приз він може забрати у місті Києві, і вказали адресу офісу. Також додали, що автомобіль йому можуть доставити додому, але в будь-якому випадку на вказаний банківський рахунок йому потрібно перерахувати кошти в сумі 7500 гривень — 1 % від вартості автомобіля», - повідомила речник обласного управління міліції Людмила Піскорська.
Довго не вагаючись, чоловік приїхав в Дунаївці та із розрахункового терміналу у відділенні одного із банку перерахував вказану суму грошей. Наступного дня він був уже в столиці, але такої адреси там не існує. Спробувавши кілька разів зателефонувати на раніше набраний номер, який виявився вимкнений, ні з чим повернувся додому.
Як тільки чоловік переступив поріг будинку, до нього зателефонували «добродії» та, вибачившись за помилку, запропонували доставити йому автомобіль додому, але це мало би коштувати 1900 гривень. Зрозумівши, що у нього знову намагаються виманити гроші, чоловік звернувся із заявою до Дунаєвецького районного відділу міліції.
По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 190 – шахрайство. Правоохоронці проводять розслідування.
 

Коментарі:

Petr 24.09.2014 01:03

В Олешині люди можуть залишитись без пасовища

xcxcxczczc

Petr 23.09.2014 02:49

В Олешині люди можуть залишитись без пасовища

778

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую