ye-logo.v1.2

Школярі та студенти Кам’янець-Подільського допомагають військовослужбовцям-саперам

Суспільство 2410
Фото: автора

У Центрі розмінування Головного управління оперативного забезпечення ЗСУ, відбулась чергова ротація військовослужбовців-саперів, які беруть участь в АТО.

Центр розмінування дислокується на Хмельниччині. Напередодні відправки особового складу, який повинен замінити в зоні АТО своїх бойових побратимів, військовослужбовців Центру відвідали учні 5-11 класів Кам’янець-Подільської загальноосвітньої школи № 10 та студенти Кам’янець-Подільського національного університету ім. І. Огієнка.
Зі слів шкільних педагогів, в рамках безстрокової акції під назвою «Ми з Вами», під час солодкої ярмарки на допомогу воїнам АТО були зібрані кошти, за які було придбано комплекти термобілизни. Крім того, діти вручили військовим саперам власноруч намальовані малюнки, листи та прапорці України.
Учень 11 класу Андрій Кульбацький, який кілька місяців тому приїхав на Хмельниччину з Луганська, зачитав звернення до особового складу Центру, який вирушить в зону АТО. Від педагогічного колективу, до саперів звернулася Олена Пташник. Вона висловила слова вдячності за їх відданість своїй справі та Україні, високий професіоналізм та відвагу.
Студенти національного університету передали військовослужбовцям захисні тактичні окуляри, балаклави та комплекти термобілизни, які надійшли в якості допомоги від громадян з різних міст України: Костополя (Рівненська область), Одеси та Хмельницького.
Командир Центру розмінування полковник Володимир Родіков висловив від імені особового складу велику вдячність всім патріотам, хто зголосився матеріально та морально підтримати кам’янецьких саперів.
— Будь-яка допомога від небайдужих людей, піднімає бойовий дух та надихає військовослужбовців на самовіддане виконання своїх професійних обов’язків, — дякуючи школярам і студентам підкреслив командир. — Такі «заохочення» додають нам сил у тривалих і виснажливих відрядженнях. Дякуємо вам за поміч, небайдужість і патріотизм. Слава Україні!

З Кам’янця-Подільського Майор Марта Мізерна.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую