ye-logo.v1.2

На Хмельниччині військовий ешелон не розминувся із “товарняком”

Суспільство 3541
vesti.ru
Фото: vesti.ru

На щастя, обійшлося без жертв.

Пригода на залізниці сталася сьогодні, 22 вересня, опівночі поблизу станції Богданівці у напрямку Вінниці.

“Дуло одного із танків, завантаженого на військовий ешелон, зачепило товарний потяг, який їхав на зустріч. Машиністів “товарняка” врятувало те, що вони заздалегідь помітили небезпеку та відскочили вглиб кабіни”, - розповідає прес-секретар лінійного відділу міліції Наталія Макоївець.

“Лівий бік кабіни пошкоджений, лобове скло відсутнє, металева стійка увігнута всередину. Машиністи кажуть, що зачепив ствол танку або самохідної артилерійської установки. Вантажний потяг відтянули у ДЕПО у Гречани на ремонт. Чи це дійсно була погано закріплена башня, встановить експертиза. Наразі відкрите кримінальне провадження за частиною першою статті 276 - порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту”, - прокоментував слідчий лінійного відділу на станції Хмельницький Дмитро Костик.

Інформацію про інцидент підтвердили і у Хмельницькому зональному відділі військової служби правопорядку: “Ешелон рухався з технікою, поблизу станції башню розвернуло і ствол зачепив зустрічний вантажний потяг. Ешелон з колії не зійшов, техніка залишилася на місці. Опісля пригоди техніку закріпили і ешелон рушив далі до місця призначення.”

Коментарі:

Petr 24.09.2014 01:04

В Олешині люди можуть залишитись без пасовища

xzzzzxcccxv

Petr 23.09.2014 00:01

В Олешині люди можуть залишитись без пасовища

8

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую