ye-logo.v1.2

У зоні АТО загинув підполковник зі Старокостянтинівського району

Суспільство 6270
Фото: Прес-центр ОК "Північ"

Віталію Лавренчуку було лише 38 років. Його вбили 20 вересня у Луганській області.

“Під час виконання бойових завдань в зоні АТО загинув офіцер управління оперативного командування «Північ» Збройних сил України підполковник Віталій Лавренчук. Командування та особовий склад управління оперативного командування «Північ» висловлює щире співчуття рідним та близьким офіцера, який з перших днів антитерористичної операції виконував завдання в зоні проведення АТО”, - повідомляє прес-центр оперативного командування «Північ».

У зоні проведення антитерористичної операції підполковник Віталій Лавренчук займався забезпеченням блокпостів, опорних пунктів і базових таборів інженерним обладнанням.

"Під час виконання інженерних робіт на одному з блок-постів наших військових сепаратисти обстріляли його з мінометів. В результаті кілька бійців зазнали поранень, а підполковника вбило на місці. Віталій Лавренчук тільки нещодавно закінчив військову академію в Києві та навіть не встиг перевезти в Рівне свою сім'ю — дружину та двох дітей, 11-річну доньку та однорічного сина", - йдеться на сайті "Рівне Вечірнє".

Поховали Героя у середу, 24 вересня, у селі Малий Вишнопіль Старокостянтинівського району, де проживають його батьки.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую