ye-logo.v1.2

У конкурсі “Хмельницький крізь об'єктив” переміг Олександр Савенко (ФОТО)

Культура 3790
Дмитра СКРИПНИКА
Фото: Дмитра СКРИПНИКА

Хмельницький фотограф завоював одразу дві найвищі нагороди.

Відбулося підбиття підсумків фотоконкурсу “Хмельницький крізь об'єктив”, який вже дев'ять років поспіль відбувається до Дня міста. Найвищу нагороду — приз міського голови — отримав Олександр Савенко. Він також переміг у номінації “Хмельницький репортер”.
Олександр почав захоплюватися фотографією ще у 1970-х роках, тоді знімав на “Смену”. Після великої перерви у 2000-х знову повернувся до фотографії. Тепер для Олександра це і хобі, і заробіток. На виставку він представив переважно репортажні знімки із життя міста.
“Більшість із цих знімків — випадкові, вихоплені кадри. Максимум, міг попросити людину зупинитися і посміхнутися, - розповідає переможець. - Люблю знімати природу, міські пейзажі та портрети, предмети. Натхнення беру із усього, що мене оточує”.


Для Олександра рідне місто — це живий організм, який постійно змінюється. Саме таким він його і представив у своїх роботах.
Інші призові місця розподілилися наступним чином:
В номінації “ Хмельницький фоторепортер ”: друге місце – Аліна Возна, третє місце Горбовцова Інна.
В номінації “ Хмельницький історичний ”: перше місце - Ігор Западенко, друге місце - Сергій Зисько, третє місце — Сергій Колісник.
В номінації “Погляд фотографа”: перше місце - Юрій Туманов, друге місце - Сергій Аніськов, третє місце – Андрій Таранціца.


Протягом місяця глядачі зможуть віддати свій голос за роботу, яка їм найбільше припала до вподоби. Після завершення виставки робота, котра набере найбільшу кількість голосів, отримає приз глядацьких симпатій.


Фотовиставку “Хмельницький крізь об'єктив” можна переглянути у музеї-студії фотомистецтва за адресою: вул. Проскурівська, 56.
 

Коментарі:

Lili9l 25.09.2014 16:24

54

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую