ye-logo.v1.2

У Вінницькій області даішники затримали хмельничан з наркотиками та зброєю

Кримінал 2604
Фото: mvs.gov.ua

Проти них відкрили одразу чотири кримінальні справи.

Під час несення служби на стаціонарному блокпосту в селі Комсомольське працівники ДАІ спробували зупинити «ВАЗ 21093». Проте водій проігнорував правоохоронців і лише збільшив швидкість. Наздогнавши втікача, виявилось, що він керував автівкою у нетверезому стані. У машині, крім 26-річного водія, знаходилися ще троє пасажирів. Усі вони жителі Хмельницької області.

У салоні автомобіля на задньому сидінні правоохоронці виявили чоловічий рюкзак, у якому знаходився пістолет «Сталкер», споряджений гумовими кулями калібру 9 мм, газетні згортки з речовиною рослинного походження, схожою на коноплю вагою близько 200 грам, електронні ваги та гумова маска монстра.

У супроводі працівників ДАІ чоловіча компанія та нетверезий водій були доставлені до Козятинського райвідділу міліції.

«Під час спілкування з затриманими виявилося, що усі вони жителі Хмельницької області. Найстаршому з них 36 років, наймолодшому – 21. Рюкзак з пістолетом та наркотичним зіллям належав одному з пасажирів. З його слів, коноплю він зберігав для власних потреб, а пістолет для самозахисту. Джерело походження та мету перевезення забороненого зілля та зброї, наразі з’ясовує слідство», - розповів начальник Козятинського райвідділу міліції Геннадій Ткачук.
Під час спілкування зі слідчим один з затриманих - 24-річний пасажир «дев’ятки» попросив, щоб його провели до чоловічої вбиральні. Там він намагався позбутися поліетиленового пакетика з білою речовиною. Це помітив міліціонер. Попередньо встановлено, що у пакеті знаходилась психотропна речовина – амфетамін вагою 50 грам.
Вилучені наркотичні речовини та зброя направлені на дослідження. Автомобіль поміщений на арештмайданчик.
Проти двох підозрюваних відкрили чотири кримінальні справи. Чоловікам загрожує до десяти років ув’язнення. Наразі працівники міліції перевіряють затриманих на причетність до скоєння правопорушень на території Вінницької та інших областей.


 

Коментарі:

Lili9l 30.09.2014 00:16

Віктор Коліщак 15

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую