ye-logo.v1.2

Триває Всеукраїнська акція «Лист пораненому»

Офіціоз 5877
Регіональний медіа-центр Міноборони України.
Фото: Регіональний медіа-центр Міноборони України.

Триває Всеукраїнська акція «Лист пораненому», ініційована Міністерством освіти і науки України спільно з Міністерством оборони України.

 Щодня для бійців у зону АТО, до військових госпіталів для поранених військовослужбовців надходять сотні листів та малюнків від дітей та підлітків з різних регіонів України.
— Переважна більшість послань надходять поштою, дещо привозять дівчата та хлопці особисто, — розповів заступник начальника Дніпропетровського військового госпіталю з виховної роботи майор Сергій Бачинський. — Всього ж за останні два місяці наш госпіталь отримав майже 500 листів, малюнків та яскравих подарунків.
Найчастіше діти малюють захисників Вітчизни, блакитне мирне небо та сонечко. Вони висловлюють слова вдячності нашим солдатам та офіцерам, а також бажають воїнам міцного здоров’я. Учасники акції звертаються до військовослужбовців як до рідних та дорогих людей.
«Дорогі солдати Української армії! Ви нас не знаєте, але ми знаємо про Вас дуже багато. Ми знаємо, що у цей важкий час Ви оберігаєте кордони нашої держави, і не тільки оберігаєте, але й воюєте, бережете наш сон і спокій, наше життя. Ви захищаєте наші родини. Ми захоплюємося вашим героїзмом, мужністю і відвагою. Ви ціною власного життя захищаєте мир, єдність і майбутнє України. Нам би хотілося, щоб цей лист приніс вам хоч трохи тепла, щоб дав відчути любов, з якою ми думаємо про вас, а ще надав багато сил для захисту нашої України. Ми хочемо жити у вільній країні, де буде мир і добробут. За Вас, дорогі солдати, моляться наші матусі і бабусі. Ми віримо у вас! Ми пишаємося вами! Нехай ваші гарячі серця, світлий розум та міцні руки вбережуть нашу Україну! Повертайтеся до дому живими і здоровими! Ми чекаємо вас!» — йдеться в одному зі звернень.

Регіональний медіа-центр Міноборони України.

Коментарі:

kika 03.10.2014 04:29

sdasdd222

kika 03.10.2014 04:28

qweq11

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую