ye-logo.v1.2

День вчителя: замість квітів — допомога військовим

Допомога 4675
Фото: автора

Хмельницькі педагоги просять віддати на допомогу бійцям АТО гроші, які учні мали витратити на букети.

У Хмельницькому навчально-виховному об’єднанні № 5 імені С.Єфремова не влаштовують пишних урочистостей з нагоди Дня вчителя. Учні не несуть до школи квіти і подарунки, натомість жертвують гроші на потреби хмельницьких бійців, які несуть службу у зоні АТО.
«На загальношкільних зборах вирішили цьогоріч відмовитись від будь-яких подарунків і букетів. Не буде і святкового концерту. Нехай ці гроші, хоч їх і не так багато, підуть на потреби військових, які захищають нашу землю», — каже директор закладу Світлана Луцькова.
За її словами, волонтери, а це батьки школярів, на зібрані кошти планують придбати генератор електроенергії для хмельничан, які служать у зоні антитерористичної операції.
Як зазначає директор, НВО №5 не вперше допомагає українським військовим. У зону АТО для бійців 7-го батальйону територіальної оборони і 8-го полку спецпризначення школа вже надсилала кошти і медикаменти.
Педагоги не засмучуються через відсутність традиційних оберемків квітів, а радіють, що можуть в такий спосіб допомогти землякам. Кажуть, їм цілком вистачає щирих привітань і зроблених учнями стіннівок.
 

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую