ye-logo.v1.2

Шістдесят Нацгвардійців повернулися із зони АТО

Суспільство 3659

У Хмельницькому героїв зустрічали оплесками, зі сльозами на очах та з квітами в руках від невідомого спонсора.

Шістдесят бійців Нацгвардії, разом зі своїм командиром Олексієм Мельником, повернулися до Хмельницького з Маріуполя, де протягом майже двох місяців охороняли правопорядок. На території управління внутрішніх справ у Хмельницькій області їх зустрічали рідні, друзі, колеги. Кольорові кульки в руках і сльози на очах. Навіть у чоловіків. Найстаршому бійцеві 38 років, наймолодшому – 19.


«Дякую, що повернулися живими і неушкодженими. Весь цей час ми вболівали за вас, адже це вже шоста ротація працівників нашого управління. Дай Боже, щоб вона булла останньою, в країні настав мир і спокій. Дякую вам за гідну службу!» – привітав бійців начальник обласного управління міліції Олександр Розізнаний.


За його словами, на даний момент на сході, в зоні проведення антитерористичної операції перебувають ще 147 наших правоохоронців. Всього ж, від початку проведення АТО, на сході країни побували 408 працівників Хмельницького управління МВС.


За словами командира військової частини Національної гвардії Олексія Мельника, не зважаючи на втому і тривале фізичне та моральне напруження, хлопці налаштовані рішуче і якщо буде наказ поїхати знову, готові стати до зброї.
До речі, поки бійці Нацгвардії поверталися додому, їм на заміну поїхало тридцять їхніх коллег.

«Коли ми шукали квіти для того, щоб гарно зустріти наших колег, знайшли в інтернеті телефон людини, яка займається квітами, зателефонували. Коли чоловік дізнався для кого беремо букети, то просто подарував нам їх. Та ще й прислав дві дівчинки, які ці букети дарували бійцям», – поділилися у управлінні приємністю правоохоронці.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую