ye-logo.v1.2

Бійці, які постраждали під Іловайськом, проходять реабілітацію у Сатанові

Допомога 3927
Фото: http://espreso.tv

Їм надають фізіологічну та психологічну допомогу. Зараз у санаторію перебуває 14 військовослужбовців, які повернулися з АТО.

У Сатанові постраждалим в антитерористичній операції бійцям відкрив двері «Реабілітаційний центр підтримки працівників органів внутрішніх справ». Наразі у санаторію, що перебуває на балансі управління МВС, курс двотижневої реабілітації проходять бійці, які постраждали у жорстоких боях під Іловайськом.
«Сьогодні у санаторію перебуває 14 бійців, які повернулися з АТО. В основному, це військові з Прикарпаття і Херсонщини. Ці люди вибрались живими з Іловайського котла. Вони зазнали і психологічних травм. Дбати про них — наш обов’язок», — каже начальник УМВС України в Хмельницькій області полковник міліції Олександр Розізнаний.
У Сатанові постраждалим надають фізіологічну і психологічну допомогу. З ними працюють психологи з Хмельницького центру допомоги учасникам АТО. Це перший заїзд військових, планується, що санаторій і надалі прийматиме бійців, які постраждали у зоні антитерористичної операції. Також для них влаштовуватимуть культурно-розважальні заходи.
Нагадаємо, Іловайський котел — епізод війни на Сході крани, коли збройні формування невизнаної ДНР і російські військові обстріляли зелений коридор, яким, за домовленістю, мали виходити українські бійці. За останніми даними, там загинуло більше сотні українських військовослужбовців.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую