ye-logo.v1.2

«Сміттєва люстрація». А як ви ставитеся до такої народної ініціативи? (ОПИТУВАННЯ)

Політика 3311
Фото: mignews.com.ua

Флешмоб із вкиданням до сміттєвих баків депутатів та чиновників, які, на думку громади, повинні бути люстрованими, набирає обертів.

До Хмельницького він ще, на жаль чи на щастя, не докотився, але в сусідніх областях деякі чиновники вже відчули на собі гнів громади. «Сміттєві люстратори» вимагають зміни системи і відсторонення від владних структур людей, які заплямували себе економічними та політичними ігрищами. Так у Тернополі активісти Правого Сектору змусили написати заяву про звільнення начальника відділу кадрів Тернопільської райдержадміністрації Віталія Федака, який, за словами активістів, активно підтримував режим Януковича, поширював сепаратистську пресу та був учасником антимайдану. В Рівному у співпраці з Партією регіонів звинуватили заступника голови обласної ради Олександра Данильчука і теж відправили до сміттєвого баку. Така ж доля уже спіткала нардепів Віктора Пилипишина та Віталія Журавського.
А як ви ставитеся до люстрації по-народному? Дайте відповідь самі і запитайте у своїх друзів розповівши про це у соцмережах.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую