ye-logo.v1.2

Хмельничанин виборов срібло на чемпіонаті Львівської області з бодібілдингу

Спорт 3513
Фото: надане організаторами

Яків Богданов став другим серед юніорів у ваговій категорії понад 80 кілограмів.

Кандидат у майстри спорту з паверліфтингу, тренер з силових видів спорту кількох хмельницьких клубів Яків Богданов спробував себе у новому амплуа — у бодібілдингу. І перші ж змагання, у яких він взяв участь після півроку підготовки та тренувань, принесли йому призове місце. Він став другим серед юніорів (до 23 років) у ваговій категорії понад 80 кілограмів.
Загалом у відкритому чемпіонаті Львівської області з бодібілдингу від федерації IFBB взяло участь 70 спортсменів з різних українських міст. Абсолютним переможцем турніру став тернополянин Павло Боровський.
«Я займаюся паверліфтингом. Але мені, як тренеру, цікаві й інші напрямки. Я повинен знати не лише теорію, а й практику «будівництва» власного тіла. Дуже цікаво було дізнатися про можливості власного тіла, порівняти його до і після підготовки», - розповідає спортсмен.

Змаганням передувала піврічна підготовка, яка включає силові тренування та відповідне харчування.


Тепер Яків Богданов готується до відкритих чемпіонатів Вінницької (12 жовтня) та Хмельницької (18 жовтня) областей, а також до чемпіонату України, який пройде наприкінці жовтня — на початку листопада у Черкасах.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую