ye-logo.v1.2

Хмельничан закликають взяти участь у Всесвітній акції

Суспільство 2204
vestnik.in.ua
Фото: vestnik.in.ua

Вони можуть стати ланкою Ланцюга миру, який утворять, взявшись за руки, п’ять мільйонів учасників.

Українці закликають усі народи світу об’єднатися заради миру на всій планеті. Для цього запрошують усіх охочих з’єднатись в живий, п’ятимільйонний Ланцюг Єднання від Заходу до Сходу, від Півночі до Півдня України.
«Об’єднуючись в багатомільйонний загальнонаціональний Ланцюг Єднання, в один день в один час беручись за руки в кожному місті України, ми, українці, стверджуємо на весь світ, що в суверенній і єдиній державі Україні не існує нацизму і фашизму! Для цього в Ланцюг Єднання ми беремо прапор України і прапори інших Народів, як доказ миролюбності і пропозицію дружби народові Росії», — пояснюють організатори.
Зареєструватися можна на сайті "Ланцюг Єднання", створеному звичайними громадянами, які хочуть об’єднатись заради миру. На цьому сайті кожен, хто згоден стати в живий Ланцюг Єднання в Україні, може вибрати ділянку на карті за вказаним маршрутом автомобільної дороги, де кліком курсора зазначить місце, в якому він стане.
Наразі зареєстровано лише 1315 учасників, тому хмельничани ще мають можливість стати у Ланцюг єдності, як це робили наші співвітчизники у 1990 році перед прийняттям незалежності.
Подія відбудеться шляхом самоорганізації на 10 день після п’ятимільйонної реєстрації на сайті.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую