ye-logo.v1.2

Спецопераціями в армії керуватиме хмельницький спецпризначенець

Суспільство 3426
Фото: president14.com.ua

Сергія Кривоноса призначили начальником управління спеціальних операцій Генерального штабу Збройних сил України.

“Начальником Управління спеціальних операцій Генштабу сьогодні (7 жовтня, - прим. автор) призначено полковника Сергія Кривоноса, багатолітнього спецназівця, начальника штаба ВДВ, відомого зокрема обороною Краматорського аеродрому. Раніше цю посаду обіймав генерал Назаркін, якого більше місяця тому було виведено в розпорядження”, - повідомив на своїй сторінці у ФБ радник міністра оборони України Олександр Данилюк.

Генерал-лейтенанта В'ячеслава Назаркіна, який раніше обіймав цю посаду, військова прокуратура підозрює у недбалості при плануванні спецоперацій з пошуку збитого українського льотчика біля Сніжного Донецької області.

“Це не просто командир з відмінними військовою освітою та досвідом роботи на командних посадах - це насамперед порядна людина. Це практик, який показав себе у справі, вміло й ефективно командуючи обороною аеропорту Краматорська - майже без втрат з нашого боку і з величезними втратами у противника. Сергій Кривонос пройшов шлях від командира групи спецназу до командира 8 хмельницького полку спецназу і керівних посад в командуванні сухопутних та аеромобільних військ”, - прокоментував призначення Сергія Кривоноса головний редактор порталу “Цензор.Нет” Юрій Бутусов.

Відео громадської організації "Патріоти Добропілля"

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую