ye-logo.v1.2

Позичила кілька мільйонів гривень, та й «забула» віддати

Кримінал 3109
Фото: segodnya.ua

Хмельницький міськрайонний суд виніс обвинувальний вирок хмельничанці, яка напозичалась у колег по ринку понад три мільйони гривень, але не мала наміру і можливості їх повертати.

На Хмельниччині до шести з половиною років ув’язнення засудили жінку, яка не змогла повернути борги. Про це повідомляє прес-служба МВС області. Хмельничанка займалась торгівлею мобільними телефонами і позичала значні суми у інших підприємців з хмельницького ринку під приводом розширення бізнесу. При цьому гроші вона брала у борг під значні відсотки.
Спочатку жінка щомісяця справно виплачувала відсотки, тому ніхто з кредиторів не запідозрив шахрайства. Насправді, ці гроші вона теж позичала.
Коли одній з п’яти кредиторок знадобилася вся сума грошей, а не лише відсотки, з’ясувалося, що повертати борги жінці нічим.
Загалом, хмельничанка заборгувала 3,3 мільйони гривень. Правоохоронці знайшли докази шахрайства жінки. Обвинувачення у суді підтримав державний обвинувач від прокуратури. Наразі вирок вступив у законну силу.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую