ye-logo.v1.2

На будівництві у Хмельницькому смертельно травмувався столяр

Суспільство 4292
Фото: koncern-podillya.com.ua

Чоловіка переїхала вантажівка.

Нещасний випадок стався на будівельному майданчику на вулиці Тернопільська у Хмельницькому. Автомобіль, який повинен був вивезти будівельне сміття, наїхав на столяра.
“Водій, припаркувавши автомобіль задом до в’їзду на майданчик, вийшов з нього, щоб переконатися у відсутності людей і перешкод для руху його транспортного засобу. Після чого повернувся до салону автомобіля та розпочав рух до місця завантаження сміття. Проїхавши півтора метра, почув крик і одразу зупинився”, - повідомляють в обласному управлінні Держгірпронагляді.
Столяр опинився між задньою та середньою віссю з правого боку автомобіля. Лікарі діагностували у працівника травму тулуба та нижніх кінцівок. “Швидка” доправила чоловіка до Хмельницької міської лікарні, де через деякий час від отриманих тілесних ушкоджень він помер.
Майже місяць комісія спецрозслідування обласного управління Держгірпромнагляду вивчала трагедію на будівельному майданчику товариства з обмеженою відповідальністю “Поділляпромбуд”. Висновок: причинами нещасного випадку стало невиконання вимог інструкцій з охорони праці.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую